Ντιέγκο: «Ισως συνεχίσω εκτός Βραζιλίας»

Ντιέγκο: «Ισως συνεχίσω εκτός Βραζιλίας»

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για το μέλλον του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βραζιλίας.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στη Βραζιλία, το οποίο ανέφερε ότι ελληνική ομάδα προσέγγισε τον Ντιέγκο Ρίμπας και μάλιστα κατέθεσε πρόταση στον μέσο της Φλαμένγκο και άλλοτε σούπερ σταρ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Σήμερα, ο 37χρονος αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Το «τραύμα» της Μακάμπι στο «Σάμι Οφέρ» και ο… Ελ Αραμπί

«Σήμερα πριν από έξι χρόνια ήρθα στην Φλαμένγκο. Πέρσι που ανανέωσα αποφασίσαμε να είναι η τελευταία μου χρονιά στην Φλαμένγκο. Ο χρόνος μου εδώ τελείωσε. Δεν θα παίξω σε άλλη ομάδα στην Βραζιλία. Θα δώσω στον εαυτό μου κάποιους μήνες να αποφασίσω εάν θα αποσυρθώ από την δράση ή όχι. Εάν συνεχίσω θα είναι έξω από την Βραζιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 37χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 (31/12/2022), αλλά δύσκολα θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ενας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με τεράστια καριέρα στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ, πριν επιστρέψει το 2016 στην Βραζιλία και φορέσει τα χρώματα της Φλαμένγκο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ