Στο Λος Άντζελες ο Μπουανγκά, που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

Στο Λος Άντζελες ο Μπουανγκά, που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

Ο Ντενίς Μπουανγκά που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στο Λος Άντζελες, επιβεβαιώνοντας to10.gr

Ο Ντενίς Μπουανγκά είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες, όμως συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Λος Άντζελες, επιβεβαιώνοντας και to10.gr.

Ο πρώην πλέον εξτρέμ της Σεντ Ετιέν είχε προταθεί στο λιμάνι, μιας και οι Πειραιώτες ψάχνουν για πλάγιο μεσοεπιθετικό, όμως είχε στα χέρια του μια «χρυσή» πρόταση από την ομάδα που αγωνίζεται στο MLS.

Ο Μπουανγκά λοιπόν αποφάσισε να πει το «ναι» στις ΗΠΑ, με το συμβόλαιο του να μην συγκρίνεται με τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από την Ευρώπη.

Παράλληλα, η Σεντ Ετιέν αναμένεται να καρπωθεί από την ομάδα του LA περίπου 5.000.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης για τον Μπουανγκά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαμπονέζος μεσοεπιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών, ενώ θα γίνει συμπαίκτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και τον Τζόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι το φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ