Αδιανόητες καταστάσεις στην Μπόκα: Παίκτες των Αργεντινών πλακώθηκαν στα αποδυτήρια (pics)

Αδιανόητες καταστάσεις στην Μπόκα: Παίκτες των Αργεντινών πλακώθηκαν στα αποδυτήρια (pics)

Απίστευτα πράγματα στην Μπόκα Τζούνιορς, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ζαμπράνο, να έρχεται στα χέρια με τον Ντάριο Μπενεντέτο στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ράσινγκ!

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην Μπόκα Τζούνιορς! Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στην Αργεντινή, παίκτες των xeneizes πλακώθηκαν στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ράσινγκ.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς επεισοδίου ήταν ο Κάρλος Ζαμπράνο και ο Ντάριο Μπενεντέτο. Ο αρχηγός της Μπόκα ήταν έξαλλος στην ανάπαυλα με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και φέρεται να του ζήτησε τον λόγο, με την κατάσταση να ξεφεύγει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Οι δύο παίκτες της Μπόκα ήρθαν στα χέρια, με τους Αργεντινούς να σημειώνουν πως χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάρλος Ζαμπράνο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σημάδια στο αριστερό του μάτι, ενώ ο Μπενεντέτο είχε γρατζουνιές στον λαιμό. Ο προπονητής της Μπόκα, Ούγκο Ιμπάρα, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων μετά το τέλος της αναμέτρησης (0-0) στο Estadio Presidente Perón, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει το απίστευτο επεισόδιο που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ