Ντάνι Άλβες: «Τώρα που δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα μπορώ να πως ότι λατρεύω τον Κριστιάνο»

Ντάνι Άλβες: «Τώρα που δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα μπορώ να πως ότι λατρεύω τον Κριστιάνο»

Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε, σε δηλώσεις του, ο Ντάνι Άλβες.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας πως τώρα που δεν ανήκει στην Μπαρτσελόνα μπορεί να πει πόσο πολύ τον λατρεύει.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ στάθηκε επίσης και στις συγκρίσεις που γίνονται με τον Λιονέλ Μέσι όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος έχει τεράστιο ταλέντο και πως με τη δουλειά του έφτασε σε αυτό το επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Ντάνι Άλβες:

Για τον Ρονάλντο: «Λατρεύω τον Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα μπορώ να το πω. Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε τόση πολλή ποιότητα, πως με σκληρή δουλειά μπορείς να βρεθείς στους κορυφαίους. Τον σέβομαι πάρα πολύ, ακόμα και όταν έπαιζα εναντίον του. Πώς μπορώ να μην σέβομαι κάποιον που έχει πετύχει τα πάντα βασισμένος στη δουλειά του;».

Για τη σύγκριση με τον Μέσι: «Αν έπρεπε να μπω σε σύγκριση, εγώ σαν παίκτης, είμαι πιο κοντά στον Κριστιάνο. Δουλεύοντας όπως αυτός, έφτασα εκεί που έχω φτάσει. Δεν ήμουν το μεγαλύτερο ταλέντο. Ο Κριστιάνο έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά η δουλειά που έχει κάνει τον έχει κάνει να συγκρίνεται με τον Μέσι και με κανέναν άλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ