Ομάδα – έκπληξη στο κόλπο για τον Μαρσέλο

Ομάδα – έκπληξη στο κόλπο για τον Μαρσέλο

Ποια ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο.

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τις δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κυκλοφορεί στην αγορά των ελευθέρων και τις τελευταίες ώρες, το όνομά του «παίζει» για βραζιλιάνικο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Γκάρι, ανησυχία και για Σωκράτη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση στα social media (Blog da Raposa), το όνομα του Μαρσέλο βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι της Κρουζέιρο.

Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού φέρεται να αρέσει στην ομάδα του Πάολο Πεζολάνο και είναι πιθανός ο επαναπατρισμός. Ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι ο Ρονάλντο (το φαινόμενο) και δεν αποκλείεται να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ενδεχόμενο deal των δυο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Μαρσέλο είναι πολλά, ενώ οι φήμες για επανασύνδεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπό την σκέπη της Αλ Νασρ έχουν φουντώσει. Παρόλα αυτά, κάποια νέα εξέλιξη δε φαίνεται να υπάρχει, με την Κρουζέιρο να προστίθεται στη λίστα με τους μνηστήρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ