Απίθανο: Διαιτητής χτυπά ποδοσφαιριστή σε ευαίσθητο σημείο (vid)

Απίθανο: Διαιτητής χτυπά ποδοσφαιριστή σε ευαίσθητο σημείο (vid)

Απίθανα πράγματα συνέβησαν σε αγώνα ποδοσφαίρου με διαιτητή να ρίχνει γονατιά σε ευαίσθητο σημείο ποδοσφαιριστή. Ακολούθησε χαμός και αποβολές.

Εδώ και καιρό στην Ελλάδα λέμε πως η κατάσταση με τους διαιτητές έχει ξεφύγει. Ευτυχώς όμως όχι σε τέτοιο αθμό όπως στο Μεξικό, εκεί που διαιτητής «έχωσε» γονατιά σε ευαίσθητο σημείο παίκτη, την ώρα που έδειχνε κάρτα.

Σε αναμέτρηση ανάμεσα στην Κλαμπ Αμέρικα και την Κλαμπ Λεόν, για την πρώτη κατηγορία του Μεξικού ο διαιτητής Φερνάντο Ερνάντες την ώρα που έδειχνε κάρτα σε πάικτη της Λεόν, έκανε μία κίνηση προς τα μπροστά και πέτυχε με το γόνατό του στα γεννητικά του όργανα τον αργεντινό παίκτη, Λούκας Ρομέρο.

Διαβάστε επίσης: Χάθηκε οριστικά με έντονες φήμες για πρόβλημα υγείας στα 85 του ο Γιάννης Φέρτης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γόης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Αυτή η φάση εκτιλήχθηκε την ώρα που οι παίκτες της Λεόν είχαν στραφεί προς το μέρος του διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν για μία προηγούμενη απόφασή του.

Ακολούθησε χαμός με εκνευρισμό και από τις δύο ομάδες, που είχε ως κατάληξη την αποβολή των δύο προπονητών.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, να ισοφαρίζει για την Κλαμπ Λεόν στο 90+4′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ