Στην… εξωτική Ινδονησία συνεχίζει ο Χουάν Πίνο! (vid)

Στην… εξωτική Ινδονησία συνεχίζει ο Χουάν Πίνο! (vid)

Στην Ινδονησία και την Μπαρίτο Πουτέρα συνεχίζει την καριέρα του ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και των Μονακό και Γλατάσαραϊ, Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο πρώην ερυθρόλευκος 31χρονος δεξιός εξτρέμ, Χουάν Πάμπλο Πίνο, έφτασε χτες (26/4) στην Τζακάρτα της Ινδονησίας και παρουσιάστηκε για λογαριασμό της Μπαρίτο Πουτέρα, ομάδας που εδρεύει στην Παντζαμαρσίν. Ο Κολομβιανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια ενός χρόνου και έρχεται ως αντικαταστάτης του Πάτρικ Ντα Σίλβα που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπαρίτο.

Ο Τύπος της Ινδονησίας, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Πίνο και πιστεύουν (όπως δήλωσε και ο ίδιος άλλωστε κατά την παρουσίασή του) πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Ενδεικτικό αυτής της πεποίθησης ήταν ο τίτλος του κειμένου που ενημέρωνε για την απόκτηση του Πίνο στο ντόπιο αθλητικό σάιτ «kalamanthana.com», το οποίο αναρωτιέται χαρακτηριστικά: «Αν ο Πίνο έφερε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, τότε γιατί όχι και στην Μπαρίτο Πουτέρα;».

Βέβαια, για όσους έχουν εικόνα της παρουσίας του Πίνο στον Ολυμπιακό, θα γνωρίζουν πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Κολομβιανός, αφέθηκε ελεύθερος από την τουρκική Μερσίν το καλοκαίρι του 2012 και υπέγραψε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2013. Παρά τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, ο περίεργος και άστατος χαρακτήρας του και η απειθαρχία του δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί περισσότερες από 6 φορές (2 ως βασικός) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, προσφέροντας τρεις ασίστ…

Από το 2015 μάλιστα κάθε έξι μήνες μένει χωρίς ομάδα καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει κατά σειρά στις Μπαστιά (Γαλλία), Ουνιβερσιτάριο (Περού) και Αρέμα FC (Ινδονησία). Μάλιστα στην τελευταία ομάδα αγωνίστηκε από τον Απρίλη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2017 και προσέφερε τρία γκολ και μια ασίστ σε 19 εμφανίσεις. Ο ίδιος δηλώνει πως… προσαρμόστηκε στο ινδονησιακό πρωτάθλημα και είναι έτοιμος να δείξει την πραγματική του αξία στην Μπαρίτο Πουτέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ