MLS: Γιακουμάκης – Κούτσιας σημειώσατε… Χ (vids)

MLS: Γιακουμάκης – Κούτσιας σημειώσατε… Χ (vids)

Απίθανη κόντρα Γιακουκάκη και Κούτσια στο MLS με τον πρώτο να σκοράρει δύο φορές και τον δεύτερο να ισοφαρίζει για το τελικό Σικάγο Φάιαρ - Ατλάντα Γιουνάιτεντ 3-3.

Οι Σικάγο Φάιαρ του Γιώργου Κούτσια και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη συγκρούστηκαν χτες στο πλαίσιο του MLS με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο να χορταίνουν γκολ (3-3) και να απολαμβάνουν την… κόντρα των δύο Ελλήνων επιθετικών.

Με Γιακουμάκη και Κούτσια να μην ξεκινούν βασικοί, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ όμως μπήκε για την ομάδα του ως αλλαγή με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και σκοράροντας δις σε ένα δεκάλεπτο διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ της Ατλάντα, φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος με τη μητέρα του ο Τσιτσιπάς: «μ@@@μενη είσαι τελείως;» – Την έδιωξε από το box του (vid)

 

 

Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει μιας και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή για να… σώσει την παρτίδα για την ομάδα από το Σικάγο στο 80′ και λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης (89′) τα κατάφερε με κοντινό πλασέ, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 και ανοίγοντας λογαριασμό στο MLS.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ