Πήραν φόρα οι Άραβες, θέλουν και τον… Μαρτσίνιακ

Πήραν φόρα οι Άραβες, θέλουν και τον… Μαρτσίνιακ

Μετά από τους αστέρες των γηπέδων, οι Σαουδάραβες στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στον Πολωνό Σίμον Μαρτσίνιακ για τον ρόλο του αρχιδιαιτητή.

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν με όλους τους τρόπους το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα και εκτός από τους κορυφαίους αστέρες των γηπέδων που όλο και περισσότεροι μετακομίζουν εκεί, σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και με τους διαιτητές.

Όπως αναφέρουν λοιπόν Μέσα από την Πολωνία, η κυβέρνηση της αραβικής χώρας, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει και τις τέσσερις top ομάδες της Saudi Pro League (Αλ Ιτιχάντ, Αλ Νασρ, Αλ Αχλί και Αλ Χιλάλ) έχει προσεγγίσει τον κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, με μια τεράστια πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

Οι Σαουδάραβες έχουν προτείνει στον διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και του επερχόμενου τελικού του Champions League να αναλάβει τον ρόλο του αρχιδιαιτητή στη χώρα και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οικονομικές απολαβές του ξεπερνούν κάθε προηγούμενο όσον αφορά τους διαιτητές, ενώ μία από τις κύριες αρμοδιότητές του θα είναι να φέρνει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας περισσότερους top class διαιτητές.

Ο Μαρτσίνιακ πάντως έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδια στην αραβική χώρα, με πιο πρόσφατο τον τελικό του King’s Cup ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Αλ Γουέχντα, τον περασμένο Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ