Ο Κωστένογλου υπέγραψε σε ομάδα του MLS

Ο Κωστένογλου υπέγραψε σε ομάδα του MLS

Ο Νίκος Κωστένογλου γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα αναλάβει ομάδα του MLS. Στους Σικάγο Φάιρ ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο νέος προπονητής των Σικάγο Φάιρ.

Ο Κωστένογλου θα γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην ιστορία του MLS.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Αταμάν

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, θα αναλάβει την ομάδα του Σικάγο για 2 χρόνια και η συμφωνία ήρθε μετά από δυο εβδομάδες παρουσίας του στην Αμερικανική πόλη προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θα πάρει μαζί του, ως αναλυτή ποδοσφαίρου τον Θοδωρή Αντωνόπουλο, που το 2021 είχαν συνεργαστεί στην Κύπρο και στην νέα του ομάδα θα βρει τον Έλληνα, Γιώργο Κούτσια, αλλά και τον σπουδαίο Ελβετό, Σερντάν Σακίρι.

Η αποστολή του στο Σικάγο μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας του MLS, με 17 βαθμούς σε 17 αγώνες και στο +2 από την νέα ομάδα του Μέσι, την Ίντερ Μαϊάμι.

Αυτή θα είναι η δέκατη ομάδα που αναλαμβάνει ο Κωστένογλου, μετά από ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, Ξάνθη, Ανόρθωση, Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Δόξα Δράμας και Εθνική Κύπρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ