Το «αντίο» του Καντέ στην Τσέλσι: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»

Το «αντίο» του Καντέ στην Τσέλσι: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»

O Eνγκολό Καντέ αποχαιρέτησε την Τσέλσι με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ευχαριστώντας τους «μπλε» για όσα του πρόσφεραν.

Ο Ενγκολό Καντέ άφησε πίσω του το Λονδίνο και την Τσέλσι και τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, από την οποία ανακοινώθηκε σήμερα (21/06).

Ο Γάλλος μέσος μέσα από μια ανάρτησή του στο instagram αποχαιρέτησε τους «μπλε» και τους ευχαρίστησε για τα όσα του πρόσφεραν στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Μπέτις δίνουν μάχη για τον Ντάρντερ της Εσπανιόλ»

Η ανάρτηση του Καντέ:

«Έφτασε η στιγμή για μένα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Πριν όμως από αυτό, είναι σημαντικό για μένα να πω ευχαριστώ στην σπουδαία και όμορφη οικογένεια της Τσέλσι.

Σε οπαδούς, παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης, όλους όσοι είναι μαζί μου τα τελευταία επτά χρόνια σε αυτόν τον θρυλικό σύλλογο.

Μόνο καλές αναμνήσεις, σπουδαίες νίκες και σημαντικοί τίτλοι που κατακτήθηκαν μαζί σας. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ πολύ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Και φυσικά, για το τέλος αλλά όχι εσχάτως, ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους μου, που ήταν πάντα μαζί μου σε καλές και κακές στιγμές.

Χωρίς να ξεχνάω τον μάνατζέρ μου, Καρίμ, και τους συμβούλους μου, Ρασίντ και Ντρις, που μου έδωσαν απίστευτη στήριξη από την εκκίνηση της καριέρας μου και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες μου.

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολο για εμάς και την οικογένειά μας, όμως καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε φήμες και ψέματα.

Τα λέμε σύντομα για νέες περιπέτειες στον αγωνιστικό χώρο με την Αλ Ιτιχάντ και την εθνική Γαλλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ