Λουίς Γκαρσία: Ινδονήσιος φίλαθλος του πήρε αυτόγραφο με φανέλα του Παναθηναϊκού

Λουίς Γκαρσία: Ινδονήσιος φίλαθλος του πήρε αυτόγραφο με φανέλα του Παναθηναϊκού

Ένας Ινδονήσιος φίλαθλος πήγε με φανέλα του Παναθηναϊκού και πήρε αυτόγραφο από τον πρώην παίκτη των "πρασίνων", Λουίς Γκαρσία.

Ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λουίς Γκαρσία βρέθηκε στην Ινδονησία με αφορμή το τουρνουά, Balikpapan Masters Cup. Εκεί, τον πλησίασε ένας Ινδονήσιος φίλαθλος και του ζήτησε αυτόγραφο φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού!

Η φανέλα μάλιστα είχε το όνομα του Ισπανού άλλοτε παίκτη του «τριφυλλιού», την οποία υπέγραψε ο ίδιος με μεγάλη χαρά.

https://www.instagram.com/p/BbWHCH4BZFf/?taken-by=didinmif

Ο Λουίς Γκαρσία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2010-11. Αγωνίστηκε σε 17 ματς με την ελληνική ομάδα και πέτυχε 1 γκολ. Πρόκειται από τους πιο αξιοσημείωτους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη χώρα μας, καθώς έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων συλλόγων, αγωνίστηκε και στη Λίβερπουλ με την οποία μέτρησε 77 συμμετοχές (περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) κατακτώντας το Champions League το 2005.

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο Λουίς Γκαρσία συμμετείχε στο τουρνουά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που αναφέραμε παραπάνω ως πρώην παίκτης των «κόκκινων». Στην εν λόγω διοργάνωση έλαβαν μέρος επίσης παλαίμαχοι παίκτες των Άγιαξ, Άρσεναλ και της διοργανώτριας Ινδονησίας.

Ο Ισπανός πρώην μέσος μάλιστα κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά αυτό στην πόλη Μπατάκαν της χώρας της Ασίας, χάρη σε νίκη στον τελικό κόντρα στην Άρσεναλ με 3-1 και σκόραρε μάλιστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ