Premier League η Σαουδική Αραβία: Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε Φιρμίνο (pic)

Premier League η Σαουδική Αραβία: Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε Φιρμίνο (pic)

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ μετά από 8 χρόνια επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Αχλί πυροδότησε την βόμβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο, αλλά τελικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα συνεχίσει κι αυτός την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, καθώς η Αλ Αχλί ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης: Τι αποκαλύπτουν στην Τουρκία για Ζινκερνάγκελ και Τραμπζονσπόρ – Πώς ο Δανός «φέρνει» μεταγραφές…

Μετά από οκτώ χρόνια στην Λίβερπουλ, ο 31χρονος άσος αποφάσισε ν’ ακολουθήσει το παράδειγμα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και αρκετών παικτών που άφησαν την Ευρώπη για την χώρα του Κόλπου, καθώς ταιριάζει πλήρως με το προφίλ σταρ που θέλει να προσελκύσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να ενισχύσει το εθνικό πρωτάθλημά.

Ο Φιρμίνο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές, που ξεπερνούν τα 150 εκατ. ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να βρει σε κανένα ευρωπαϊκό σύλλογο.

Στην Αλ Αχλί θα συνεχίσει την καριέρα του από την Premier League και ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ