Τι αποκαλύπτουν στην Τουρκία για Ζινκερνάγκελ και Τραμπζονσπόρ – Πώς ο Δανός «φέρνει» μεταγραφές…

Τι αποκαλύπτουν στην Τουρκία για Ζινκερνάγκελ και Τραμπζονσπόρ – Πώς ο Δανός «φέρνει» μεταγραφές…

Στη γειτονική χώρα γίνεται αναφορά για... τριπλό μεταγραφικό deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τραμπζονσπόρ με... κλειδί τον Ζινκερνάγκελ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αναχωρεί για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όμως την ίδια ώρα είναι και στην τελική ευθεία για τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις. Οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» το πλάνο τους και στην Τουρκία υπάρχει… μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τραμπζονσπόρ.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φέρονται να εμπλέκονται με τις περιπτώσεις των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, όμως η «Fotomac» πάει ένα βήμα παραπέρα, βάζει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο παιχνίδι των συζητήσεων και αναφέρει μάλιστα ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε μια πρόταση στην ομάδα της Τραπεζούντας για να αποκτήσει τόσο τον Ουρουγουανό φορ όσο και τον Ισπανό αμυντικό, η οποία απορρίφθηκε πριν μερικές μέρες, ωστόσο οι δύο πλευρές συνεχίζουν να έχουν καλή επικοινωνία.

Η Τράμπζονσπορ θέλει να πουλήσει άμεσα τους δύο παίκτες για να προχωρήσει στον δικό της σχεδιασμό και για αυτό τον λόγο φέρεται να ζητάει από τον Ολυμπιακό ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αλλά και ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για να κλείσει η συμφωνία.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης τη φετινή σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είναι θετικός σε αυτή τη μετακίνηση, ενώ οι Τούρκοι αναφέρουν ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές της Τραμπζονσπόρ επίσης «ψήνονται» στην ιδέα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ