Πρωταθλήτρια η Ρίβερ και χαμός στο Μονουμεντάλ (pics, vid)

Πρωταθλήτρια η Ρίβερ και χαμός στο Μονουμεντάλ (pics, vid)

Ένα μοναδικό αργεντίνικο πάρτι στήθηκε στις εξέδρες του Μονουμεντάλ από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι ξανά πρωταθλήτρια Αργεντινής.

Η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις σφράγισε και βαθμολογικά την κατάκτηση του τίτλου με τη νίκη της 3-1 επί της Εστουδιάντες, για να πανηγυρίσει στο κατάμεστο Μονουμεντάλ το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης: «Μιλά με Μοτιεγιούνας ο Παναθηναϊκός»

Με το Μονουμεντάλ να δίνει το ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα η Ρίβερ προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Μπελτράν, για να σφραγίσει ουσιαστικά ο Ντε Λα Κρουζ το πρωτάθλημα στο 18′ όταν και έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Ντεμικέλις έδωσε διαστάσεις θριάμβου, με το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάρκο στο 31′. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Μέντες μείωσε σε 3-1 για την Εστουδιάντες, που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι – φιέστα τίτλου της Ρίβερ.

Μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί της έκαναν τη νύχτα – μέρα και με τα γνωστά πανηγυρικά τραγούδια, αλλά και με καπνογόνα στις εξέδρες γιόρτασαν με το δικό τους τόπο την κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ