Έτοιμος να γίνει συμπαίκτης με τον CR7 ο Μανέ

Έτοιμος να γίνει συμπαίκτης με τον CR7 ο Μανέ

Προς Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί οδεύει ο Σαντιό Μανέ που αφήνει την Μπάγερν για να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σαντιό Μανέ μετά από μια λαμπρή καριέρα στα αγγλικά γήπεδα είχε μια μάλλον κακή χρονιά στην Bundesliga όπου πήρε μεταγραφή πηγαίνοντας από τη Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου.

Λίγο ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε, λίγο ένα θερμό επεισόδιο με τον Σανέ και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του, τον έχουν φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

Σύμφωνα μάλιστα με το The Athletic και τον Γκιγέρμο Ράι, ο Σενεγαλέζος είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Αχλί, ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Μπάγερν στην Πορτογαλία και το Αλγκάρβε. Εκεί χτες (19/7) συναντήθηκε ο Αθλητικός Διευθυντής της Αλ Αχλί, Γκόραν Βούτσεβιτς, με τους εκπροσώπους του Μανέ για να συζητήσουν για την μετακίνηση του στους Σαουδάραβες.

Κάπως έτσι φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, με την Μπάγερν να πουλάει τον Μανέ, τον παίκτη να αλλάζει περιβάλλον και την Αλ Αχλί μετά τους Μπρόζοβιτς, Φοφανά και Άλεξ Τέλες, να αποκτά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τη Γηραιά Ήπειρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ