Χαμός με Ρονάλντο: Παραβίασε όρο που μπορεί να του στοιχίσει το συμβόλαιο με την Nike (pic)

Χαμός με Ρονάλντο: Παραβίασε όρο που μπορεί να του στοιχίσει το συμβόλαιο με την Nike (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Θέλτα, το οποίο μπορεί να του στοιχίσει το τεράστιο συμβόλαιο του με την Nike.

Καθόλου εύκολα τα πράγματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος υπέπεσε σε ένα τραγικό σφάλμα, του οποίου η σοβαρότητα είναι τέτοια που μπορεί να χάσει το μυθικό συμβόλαιο που έχει με την Nike.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρονάλντο στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Θέλτα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 5-0, φαίνεται να φόρεσε επικαλαμίδες με το σήμα της Adidas, ενώ ταυτόχρονα έχει τεράστιο συμβόλαιο με την Nike. Αυτή η παραβίαση είναι ικανή να του στοιχίσει ολόκληρο το συμβόλαιο του.

Την ανακάλυψη την έκαναν τυχαία χρήστες των κοινωνικών μέσω δικτύωσης, με το θέμα να παίρνει φωτιά μόλις έγινε γνωστό. Παρόλο που ο CR7 δεν έπαιξε όλο το 90λεπτο, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους χρήστες του twitter για να το παρατηρήσουν.

Σε Ισπανία και Πορτογαλία, χαρακτηρίζουν την κίνηση του Ρονάλντο ως ανοησία, καθώς ο Πορτογάλος είχε υπογράψει 10ετες συμβόλαιο με την Nike, αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ!!

Ο λόγος που επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστος, με το ενδιαφέρον πλέον να πέφτει στο αν υπάρξει αντίδραση από πλευράς Nike.

Δείτε την φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ