Δύο γαλλικά μπουλντόγκ… απειλούν να χαλάσουν τη μεταγραφή Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ

Δύο γαλλικά μπουλντόγκ… απειλούν να χαλάσουν τη μεταγραφή Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της μετακίνησης του Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ η οποία ίσως χαλάσει λόγω της ράτσας των δύο σκύλων του ποδοσφαιριστή!

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η μεταγραφή του Φαμπίνιο από τη Λίβερπουλ στην Αλ Ιτιχάντ. Εδώ και καιρό οι Σαουδάραβες τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή και διαπραγματεύονται με τους Reds ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια έχουμε την προ ολίγων ημερών «σφήνα» της Μπάγερν Μονάχου, με τον Φαμπίνιο να έχει δεύτερες σκέψεις και να φαίνεται πως προτιμά το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ των Γερμανών από τα εκατομμύρια των Σαουδαράβων.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Και τώρα το τελευταίο επεισόδιο στο εν λόγω σήριαλ είναι σίγουρα και το πιο περίεργο! Όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα, η μεταγραφή του Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ υπάρχει περίπτωση να χαλάσει λόγω της ράτσας των δύο σκύλων του ποδοσφαιριστή!

Τα γαλλικά μπουλντόγκ συγκαταλέγονται στις ράτσες σκύλων επικίνδυνες για τους ανθρώπους και ως εκ τούτου απαγορεύονται και απειλούν να χαλάσουν τη μεταγραφή. Και οι δύο πλευρές προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει γραφειοκρατικά, με την τελική απόφαση να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ