Χέντερσον: Ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιφάκ και αποχαιρέτησε τους «reds»

Χέντερσον: Ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιφάκ και αποχαιρέτησε τους «reds»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Αλ Ιτιφάκ, με την οποία έπιασε... άμεσα δουλειά και τέθηκε στη διάθεση του Στίβεν Τζέραρντ.

Επίσημα παρελθόν από την Λίβερπουλ ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος αφού έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο της Αλ Ιτιφάκ έπειτα ανακοινώθηκε και ενσωματώθηκε απευθείας στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Κροατία.

Το συμβόλαιο στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο πρώην αρχηγός των «reds» είναι διάρκειας τριών ετών με ετήσιες απολαβές γύρω στα 30 εκατομμύρια το χρόνο ενώ η Λίβερπουλ θα εισπράξει από την πώληση του παίκτη 12 εκατομμύρια λίρες συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε επίσης: Πάει για το «μπαμ» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ο Χέντερσον έκλεισε με αυτόν τον τρόπο το κεφάλαιο «Λίβερπουλ» μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ περίοδο που κατέγραψε 492 συμμετοχές, πέτυχε 39 γκολ, μοίρασε 74 ασίστ και κατέκτησε κάθε τίτλο που μπορούσε να διεκδικήσει με τους «reds», μεταξύ άλλων το UEFA Champions League και την Premier League.

Φυσικά, δεν γινόταν να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα. «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια αυτά τα τελευταία 12 χρόνια, είναι ακόμη πιο δύσκολο να πω αντίο. Θα είμαι πάντα ένας Κόκκινος. Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω», ενώ συνέχισε «Σας ευχαριστώ. You’ll never walk alone».

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Τζόρνταν Χέντερσον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ