Η Γκρέμιο έβαλε «στοπ» στην μεταγραφή του Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι

Η Γκρέμιο έβαλε «στοπ» στην μεταγραφή του Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι

Σύμφωνα με το ESPN, η Γκρέμιο έβαλε «στοπ» στην μεταγραφή του Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι, καθώς θέλει να τον κρατήσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πιθανότατα ο σύλλογος μετά από αυτούς της Σαουδικής Αραβίας που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα εξαιτίας των μεταγραφικών της κινήσεων σ’ αυτό το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Μετά την απόκτηση των Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα στη λίστα της βρίσκεται και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος πήγε στην Γκρέμιο ως ελεύθερος τον Ιανουάριο υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο από την Βραζιλία έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Διαβάστε επίσης: Ευκαιρία «βασικού» στον Μαντί Καμαρά, δίνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Σύμφωνα με το ESPN, ο Ουρουγουανός σταρ φέρεται να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ στη Γκρέμιο ώστε να αποχωρήσει από τη Βραζιλία. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας ούτε να σκεφτεί την συγκεκριμένη αποχώρηση δεν θέλει καθώς τον θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο όπου ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, ο Λουίς Σουάρες έχει πετύχει 13 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ σε συνολικά 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Γκρέμιο, με την νεοφώτιστη ομάδα να βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του «μπρασιλεϊράο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ