Ανακοίνωσε τον Χέντερσον η Αλ Ετιφακ – Το συγκινητικό αντίο της Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε τον Χέντερσον η Αλ Ετιφακ – Το συγκινητικό αντίο της Λίβερπουλ

Η μετακίνηση του Τζόρνταν Χέντερσον στην Σαουδική Αραβία είναι επίσημη όπως ανακοίνωσε η Αλ Ετιφάκ. Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από την Λίβερπουλ.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αποκτάει ακόμη έναν διάσημο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης. Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποτελεί με κάθε επισημότητα καινούριος παίκτης της Αλ Ετιφάκ και ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας.

Ο Άγγλος μέσος υπέγραψε με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Ουγγαρία – Ισπανία 12-11: Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στον τελικό του Παγκοσμίου

12 εκατομμύρια συν τα όποια μπόνους αναγκάστηκε να δώσει στην Λίβερπουλ η Αλ Ετιφάκ ώστε να τον κάνει δικό της. Ο Χέντερσον αγωνίστηκε στο Μέρσεϊσαϊντ για 12 ολόκληρα χρόνια, κάνοντας 492 συμμετοχές με 33 γκολ και 61 ασίστ. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα FA Cup, δύο League Cup, ένα Community Shield, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα Super Cup Ευρώπης.

Συγκινητικό ήταν το αντίο της Λίβερπουλ στον, μέχρι και σήμερα, αρχηγό της.

«Επισημοποιούμε την μετακίνηση του Τζόρνταν Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ. Καθώς το κεφάλαιο «Άνφιλντ» έφτασε στο τέλος, όλοι στο σύλλογο επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους για όλα όσα έκανε ο Τζόρνταν για εμάς κατά τη διάρκεια των 12 ετών του ως «Red».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ