Στο Ντουμπάι και επίσημα ο Μιλιβόγεβιτς

Στο Ντουμπάι και επίσημα ο Μιλιβόγεβιτς

Η άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού και της Κρίσταλ Πάλας, Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Ντουμπάι.

Μετά από πολύ επιτυχημένα περάσματα από Ολυμπιακό και Κρίσταλ Πάλας, ο 33χρονος Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποφάσισε να αναζητήσει κάπου πιο… εξωτικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί του Ντουμπάι.

Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν ένα από τα καλύτερα χαφ των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε από το 2014 ως τον Γενάρη 2017. Είχε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 15 γκολ και 7 ασίστ και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το… εισιτήριο για το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Premier League.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο δικηγόρος των Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»

Αποκτήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας έναντι 15 εκατ. ευρώ και στα 5.5 χρονια που πέρασε στην Λονδρέζικη ομάδα κατέγραψε 198 συμμετοχές και έφτασε να γίνει ακόμα και αρχηγός της ομάδας.

Πλέον ο διεθνής με τη Σερβία Μιλιβόγεβιτς, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ευρώπης, ακολουθώντας και αυτός το ρεύμα Ευρωπαίων παικτών που επιλέγουν να αγωνιστούν σε χώρες του Αραβικού κόσμου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ