Τραυματίστηκε ο Τικίνιο – Έκλεισε άμεσα τον Ντιέγκο Κόστα η Μποταφόγκο

Τραυματίστηκε ο Τικίνιο – Έκλεισε άμεσα τον Ντιέγκο Κόστα η Μποταφόγκο

Στην εμπειρία του Ντιέγκο Κόστα θα βασιστεί η Μποταφόγκο για να αναπληρώσει το κενό του «μπόμπερ» Τικίνιο που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού για αρκετό καιρό.

Ο πρώην ερυθρόλευκος Τικίνιο Σοάρες, έκανε μια υπέροχη χρονιά με την Μποταφόγκο και με 25 γκολ και 7 ασίστ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους της πορείας πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα του.

Η κακοτυχία όμως του χτύπησε την πόρτα, αφού τραυματίστηκε στους συνδέσμους του γονάτου του στο ματς κόντρα στην Κρουζέιρο και θα μείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Η Μποταφόγκο έπρεπε να κινηθεί γρήγορα για να καλύψει το κενό και το έκανε αποκτώντας τον έμπειρο άλλοτε επιθετικό των Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα.

Διαβάστε επίσης: Οπαδοί της Σπόρτινγκ ζητούν την απελευθέρωση των ΒΒΒ που εμπλέκονται στη δολοφονία του Μιχάλη (pic)

Ο 34χρονος διεθνής με την Ισπανία επιθετικός, ήταν ελεύθερος αφότου αποχώρησε από την Premier League και τη Γουλβς τον Ιούνιο και θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων μηνών με την Μποταφόγκο, η οποία κυριαρχεί στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με 14 νίκες σε 18 αγώνες, χτίζοντας ένα προβάδισμα 12 πόντων στην κορυφή.

Η Μποταφόγκο διεκδικεί επίσης τον δεύτερο τίτλο της στο Copa Sudamericana καθώς αντιμετωπίζει την Ντεφένσα & Χουστίσια της Αργεντινής στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ντιέγκο θα φτάσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο τις επόμενες μέρες και θα επανενωθεί με τον προπονητή Μπρούνο Λάγκε, με τον οποίο δούλεψε στη Γουλβς στην Αγγλία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα να είμαι μέλος της οικογένειας. Ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα», είπε ο Κόστα στα social media.

«Η Μποταφόγκο συνεχίζει να χτίζει μια ποιοτική ομάδα και θα βασιστεί στην εμπειρία του Ντιέγκο Κόστα, ενός 34χρονου επιθετικού, σε συμβόλαιο που υπογράφηκε μέχρι το τέλος του 2023», ανέφερε η ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ