Τρομερός στο ντεμπούτο του με την Αλ Αχλί ο Φιρμίνο, πέτυχε χατ τρικ (vid)

Τρομερός στο ντεμπούτο του με την Αλ Αχλί ο Φιρμίνο, πέτυχε χατ τρικ (vid)

Ορεξάτος στη νέα περιπέτεια της καριέρας του στη Σαουδική Αραβία φαίνεται ο Φιρμίνο που πέτυχε χατ τρικ στο ντεμπούτο του με την Αλ Αχλί.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Αχλί, Ρομπέρτο Φιρμίνο έλαμψε στο ντεμπούτο του σημειώνοντας χατ-τρικ για να εξασφαλίσει την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Αλ-Χαζμ στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν Pro League Σαουδικής Αραβίας (Saudi Pro League).

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ σκόραρε δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά (6′, 10′) πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ (72′) δίνοντας τους τρεις βαθμούς στη νεοφώτιστη ομάδα.

Διαβάστε: Ο Έσε στον Ολυμπιακό – Επιβεβαίωσε ότι «έρχεται» για τις υπογραφές – Πότε φτάνει – Ολες οι λεπτομέρειες

Η Αλ Αχλί και η Αλ Χαζμ, η οποία σκόραρε (50’) με τον Βίνα, ήταν δύο από τους τέσσερις συλλόγους που προβιβάστηκαν στην κορυφαία κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει αυξηθεί από 16 ομάδες σε 18 αυτή τη σεζόν.

Η νυν πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ, η οποία έχει αποκτήσει τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον μέσο της Τσέλσι, Ν’Γκόλο Καντέ, παίζουν τον πρώτο τους αγώνα την Κυριακή με την Αλ Ραέντ.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, δευτεραθλήτρια την περασμένη σεζόν, αντιμετωπίζει την Αλ Ετιφάκ τη Δευτέρα. Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι οι πρώην συμπαίκτες της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ-Νασρ την περασμένη εβδομάδα, και Τζόρνταν Χέντερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ