Συναγερμός στην UEFA: Η Σαουδική Αραβία μπαίνει στο κόλπο της Super League

Συναγερμός στην UEFA: Η Σαουδική Αραβία μπαίνει στο κόλπο της Super League

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της UEFA, καθώς η Σαουφική Αραβία προσπαθε'ι να εισέλθει στην Super League.

Μπορεί το σχέδιο για την European Super League να κατέρρευσε σχεδόν με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα να είναι οι τελευταίες που μείνανε, υπάρχει νέος «συναγερμός» στην UEFA.

Κι αυτό γιατί η Σαουδική Αραβία θέλει να εμπλακεί στην Super League. Ήδη από το φετινό καλοκαίρι με τις μετακινήσεις αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Μέση Ανατολή εκδήλωσε τις προθέσεις της. Νεϊμάρ,  Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας με μερικές από τις ομάδες να φτάνουν στο επίπεδο του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Η Μασία κάνει ακόμη θαύματα: Τα απίθανα επιτεύγματα του 16χρονου Γιαμάλ που γράφει ιστορία (vid)

Είναι γνωστό πως οι Σαουδάραβες έχουν κάνει ήδη το «μπάσιμό» τους σε Νιουκάστλ και Παρί Σεν Ζερμέν και γιατί όχι να μην το κάνουν και σε όλη την Ευρώπη. Αυτό που κυνηγάνε είναι μία wild card με την οποία θα μπορέσει μία από τις ομάδες τους να αγωνιστεί στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάση αφού το Ισραήλ και Καζακστάν που δεν βρίσκονται στην Ευρώπη έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο φόβος των στελεχών της UEFA δεν είναι όμως η είσοδος της Σαουδικής Αραβίας στην Ευρώπη, αλλά η ανασυγκρότηση του European Super League. Όλα τα «παράθυρα» είναι ανοιχτά και μένει να δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αν θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ