Σουάρες: «Δε ξέρω αν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με την εθνική»

Σουάρες: «Δε ξέρω αν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με την εθνική»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Λουίς Σουάρες στο περιθώριο των αναμετρήσεων της Ουρουγουάης για τα Προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Λουίς Σουάρες κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλσα να υπολογίζει τον 36χρονο επιθετικό για τα παιχνίδια των Προκριματικών του Μουντιάλ που θα δώσει η «Σελέστε» κόντρα στην Αργεντινή και τη Βολιβία.

Στο πλαίσιο της επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ο Σουάρες έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ESPN της Αργεντινής στην οποία αναφέρθηκε στην Εθνική του και  στην μονομαχία με την Αργεντινή του φίλο του, Λιονέλ Μέσι. Επίσης έκανε και μια αποκάλυψη για την Λίβερπουλ και τον Ντάργουιιν Νούνιες.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Ακόμα κι αν φέρεις τον Κάρι ή τον ΛεΜπρόν δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστούν σε δέκα μέρες»

Για το ματς με τη Βολιβία και αν θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας είπε: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που πρέπει να απολαύσεις πολύ. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι εδώ στο Centenario, ποτέ δεν ξέρεις. Μεγαλώνω, πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες. Είναι μια ωραία ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να παίξω ξανά εδώ απέναντι στη Βολιβία, η οποία ήταν η αντίπαλος με την οποίο έκανα ντεμπούτο στα προκριματικά, εναντίον της οποίας έβαλα το πρώτο μου γκολ και όλα θα είναι πολύ ωραία».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ντάργουιν Νούνιες και το νούμερο 9 που είχε φορέσει ο επιθετικός της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της απουσίας του: «Είπα στον Ντάργουιν για το Νο9 στο Κατάρ και πάντα μιλούσαμε για αυτό πριν. Έχει δυνατότητες, τεχνική ικανότητα και φυσική δύναμη που επιδεικνύει. Ως συμπαίκτης, δεν εκπλήσσομαι γιατί ήξερα. Ακόμα και πέρσι που πέρασε άσχημα στη Λίβερπουλ του μίλησα, από τη Λίβερπουλ μου είπαν να του μιλήσω, τον προειδοποίησα και του είπα τι είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο. Εκείνος, με την καρδιά που έχει, ανοίχτηκε και μου είπε τι του είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή, το συζητήσαμε. Επίσης για τη φανέλα με το Νο 9 στην εθνική ομάδα, του είπα ότι όταν φύγω θέλω να την πάρει. Γι’ αυτό, αν ακούσεις τις δηλώσεις του Ντάργουιν, το λέει με απόλυτη ειλικρίνεια. Ως συμπαίκτης είμαι χαρούμενος για αυτόν. Το συζήτησα εσωτερικά και πριν το ματς με τη Βραζιλία. Αυτά είναι πράγματα για τα οποία χαιρόμαστε ως συμπαίκτες, είμαστε διαφορετικοί, είμαστε από διαφορετικές γενιές και είμαι χαρούμενος για τη στιγμή που βιώνει στον σύλλογό του και στην εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Τέλος μίλησε και για το παιχνίδι με την Αργεντινή, όπου θα αντιμετωπίσει τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. «Μιλούσαμε με τον Λέο. Χάρηκε για την κλήση μου στην Εθνική και για το ότι θα ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι, είναι κάτι πολύ ωραίο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ