Η κόρη του Ετό κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρας της

Η κόρη του Ετό κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρας της

Μπλεξίματα για τον Σαμουέλ Ετό, καθώς όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, η κόρη του κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε ότι ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, Σαμουέλ Ετό βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη μετά από μήνυση της κόρης του, Ανι Μπαράνκα.

Αναγνωρισμένη ως η βιολογική κόρη του Καμερουνέζου πρώην διεθνούς άσου, μετά από τεστ DNA που επιβεβαιώθηκε με δικαστική απόφαση, η Μπαράνκα μήνυσε τον πατέρα της για «μη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της οικογενειακής διατροφής».

Η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι η 21χρονη Μπαράνκα, αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία αφού είδε πολλές φορές τις προσπάθειές της να τον συναντήσει να αποτυγχάνουν. Η νεαρή γυναίκα θυμάται επίσης ότι ο Καμερουνέζος σταρ είχε διαταχθεί το 2015 να της καταβάλει διατροφή 10.000 ευρώ αλλά ότι ο Ετό «πάντα απέφευγε τις υποχρεώσεις του ως πατέρας».

«Η Ανι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη, σπουδάζει μακριά από το σπίτι της και έχει την υποστήριξη της μητέρας της, η οποία μετά βίας καταφέρνει να της εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή. Βρίσκεται σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση, μετά από έλλειψη πατρικής φιγούρας, ενώ αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε στον αρμόδιο για την υπόθεση, δικαστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ