Ο Τζέραντ συμφώνησε με την Αλ Ετιφέκ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ο Τζέραντ συμφώνησε με την Αλ Ετιφέκ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ο Στίβεν Τζέραρντ «ρίζωσε» για τα καλά στην Σαουδική Αραβία με τον Άγγλο προπονητή να έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Ετιφέκ για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027

Ο Στίβεν Τζέραρντ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στην Σαουδική Αραβία, αφού ο Άγγλος προπονητής είναι κοντά στο να ανανεώσει πρόωρα την συνεργασία του με την Αλ Ετιφέκ.

Ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται στον σύλλογο από τον περασμένο Ιούλιο και η διοίκηση της Αλ Ετιφέκ έχει μείνει ικανοποιημένη από την δουλειά του. Η Αλ Ετιφέκ μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα και να μετράει 8 παιχνίδια συνεχόμενα χωρίς νίκη, ωστόσο η ομάδα από την Σαουδική Αραβία δείχνει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Τζέραρντ και του προσφέρει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: Τα πέναλτι πληγώνουν την ΑΕΚ

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic», η Αλ Ετιφέκ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ το οποίο θα λήγει το καλοκαίρι του 2027. Ο άλλωτε θρύλος της Λίβερπουλ έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσουν να πέσουν οι υπογραφές.

Πέρα από τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους, η διοίκηση της Αλ Ετιφάκ φέρεται να έχει δώσει εγγυήσεις στον 43χρονο Άγγλο προπονητή πως θα συνεχίσει να τον στηρίζει με μεταγραφές έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να βελτιώσει αισθητά τη βαθμολογική της θέση (8η στο υπάρχον πρωτάθλημα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ