Ανακοινώθηκε από την Σεούλ ο Τζέσε Λίνγκαρντ (pic)

Ανακοινώθηκε από την Σεούλ ο Τζέσε Λίνγκαρντ (pic)

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεούλ FC της Νότιας Κορέας

Παίκτης της Σεούλ FC είναι κι επίσημα ο Τζέσε Λίνγκαρντ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Ο 31χρονος διεθνής άσος αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν και τελείωσε το συμβόλαιό του, είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης και της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο τις απέρριψε για να καταλήξει στην Σεούλ, προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό – Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Συλαϊδόπουλος

Ο Λίνγκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ ενώ έχει υπάρξει 32 φορές διεθνής με την Αγγλία, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ασιατικό σύλλογο, όπου θα λαμβάνει πάνω από 1 εκατομμύριο ετησίως.

«Είναι μια νέα αρχή για μένα, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», είπε στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου μετά την υποδοχή από τους θαυμαστές στο αεροδρόμιο.

«Νέα ξεκινήματα. Τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους επιστρέφω στο γήπεδο και κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη στην Κορέα», ήταν το διαδικτυακό του μήνυμα στο Istagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ