«Η εποχή του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας τελειώνει»

«Η εποχή του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας τελειώνει»

Μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, η θέση του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας είναι τουλάχιστον... επισφαλής, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα.

Σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, με τον 69χρονο προπονητή να πληρώνει τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της τουρκικής ομάδας.

«Η εποχή του Φερνάντο Σάντος τελειώνει!». Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας «Sabah», σημειώνοντας ότι η Μπεσίκτας έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

«Η Μπεσίκτας, μεγάλη απογοήτευση στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, δούλεψε με 4 διαφορετικούς προπονητές μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι ασπρόμαυροι, που δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που περίμεναν από τους Σενόλ Γκιουνές, Μπουράκ Γιλμάζ και Ρίζα Καλιμπάι, διόρισαν τελικά τον Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο, η Σάντος δεν μπόρεσε να βελτιώσει την κακή εικόνα της. Ήδη αναζητούν τον προπονητή που θα αναλάβει καθήκοντα την επόμενη σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής, έχει κάτσει στον πάγκο της Μπεσίκτας συνολικά σε 15 παιχνίδια, με απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με την συγκομιδή του να μην είναι ικανοποιητική προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει στους «μαυραετούς» και την νέα σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος για να διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει «συνδεθεί» σύμφωνα με δημοσιεύματα εκ νέου με την εθνική Ελλάδας, είναι ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ