Δώνης για το μέλλον του στην Σαουδική Αραβία: «Σκέφτομαι να φύγω…»

Δώνης για το μέλλον του στην Σαουδική Αραβία: «Σκέφτομαι να φύγω…»

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Αλ Γουέχντα.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Αλ Γουέχντα αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Αλ Άχλι για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και εξαρχής υπήρξαν προβλήματα, αναφορικά με την μεταραφική πολιτική της ομάδας, αφού παρά τις πολλές και ακριβες μεταγραφές των υπόλοιπων ομάδων της χώρας, ο Δώνης δεν είχε την ίδια στήριξη από την διοίκηση του συλλόγου.

Ο Δώνης υπέγραψε για 1+1 το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δεν θα ενεργοποιήσει την option που θα τον κρατούσε στο τιμόνι της Αλ Γουέχντα, την ώρα που το όνομά του είχε ακουστεί για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

«Αυτοί οι δέκα μήνες ήταν σαν πέντε χρόνια για μένα. Σκέφτομαι να φύγω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι με την ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Βλέπω πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ