Άλβες για τη φυλακή: «Το μέρος δεν κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος το μέρος»

Άλβες για τη φυλακή: «Το μέρος δεν κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος το μέρος»

Την πρώτη του συνέντευξη στο «El Periodico» απ' όταν αποφυλακίστηκε παραχώρησε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος αναφέρθηκε στη φυλακή και την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε για πρώτη φορά στον ξένο Τύπο την Παρασκευή (05/04), λίγες μέρες  μετά την αποφυλάκισή του, όταν και κατέθεσε το 1 εκατ. ευρώ της εγγύησης κι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστές στο «El Periodico» δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης. Ωστόσο, σχολίασε την περίοδό του στη φυλακή, όπου βρισκόταν υπό κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε επίσης: Γάλλος σπίκερ «τρελάθηκε» με το τρίποντο του Ράιτ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

«Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η εκδίκαση της έφεσης», είπε και πρόσθεσε για τις συνθήκες στη φυλακή:

«Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος. Τώρα νιώθω ήρεμος, είμαι καλά».

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Έχει ήδη εκτίσει 14 μήνες ποινής όντας στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να βγάζει απόφαση στις 20 Μαρτίου 2024 για την προσωρινή αποφυλάκισή του ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ