Οσβάλντο: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο για τις μπύρες»

Οσβάλντο: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο για τις μπύρες»

Ο Ντάνι Οσβάλντο έκανε μια απίστευτη δήλωση, καθώς όπως τόνισε αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο γιατί πολύ απλά προτιμούσε το φαγητό και τις μπύρες!

Ο Ντάνι Οσβάλντο προχώρησε σε μια τρομερή αποκάλυψη για την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο, με τον Αργεντινό επιθετικό να αναφέρει πως βαρέθηκε να αγωνίζεται και προτίμησε να κάνει μπάρμπεκιου και να πίνει μπύρες.

«Αποφάσισα να σταματήσω μετά την Μπόκα Τζούνιορς, υπήρχε πολύ κουτσομπολιό εκεί, δεν μπορούσα να βγω έξω, φοβόμουν τους ανθρώπους» δήλωσε αρχικά στη «Gazzetta dello Sport», και συμπλήρωσε:

«Είχα αρχίσει να μισώ αυτό που πάντα αγαπούσα. Το ποδόσφαιρο αξίζει σεβασμό, και επίσης πλέον προτιμώ το μπάρμπεκιου και τις μπύρες».

Συνεχίζοντας, ο πρώην επιθετικός των Γιουβέντους και Σαουθάμπτον θυμήθηκε ένα απίθανο περιστατικό με τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος του είχε ζητήσει να τον ακολουθήσει στη Σεβίλλη, όμως ο Οσβάλντο αρνήθηκε γιατί ήθελε να πάει σε ένα μουσικό φεστιβάλ.

«Θέλεις να σου πω κάτι να γελάσεις; Το Δεκέμβριο του 2016 ο Σαμπάολι με πήρε τηλέφωνο, ήταν στη Σεβίλλη τότε» είπε ο Οσβάλντο και αποκάλυψε τον διάλογο του με τον τωρινό προπονητή της εθνικής Αργεντινής:

«Μου είπε: «Ντάνι δεν σου ζητάω κάτι ιδιαίτερο, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εντός και εκτός γηπέδου, αλλά χρειάζομαι έναν επιθετικό». Τότε του απάντησα: «Μα κόουτς, τώρα γίνεται το Cosquin Rock festival’ και μου είπε: «Ναι το ξέχασα, φυσικά και να πας, δεν γίνεται να το χάσεις»Μιλάμε για δύο τρελούς ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ