Ινφαντίνο: «Απαγόρευση συμμετοχής σε Μουντιάλ και Eurο σε όποιον παίξει στην European Super League!»

Ινφαντίνο: «Απαγόρευση συμμετοχής σε Μουντιάλ και Eurο σε όποιον παίξει στην European Super League!»

Φρένο στις «ορέξεις» των ομάδων που σχεδιάζουν να διοργανώσουν τη δική τους ευρωπαϊκή διοργάνωση έβαλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Μάλιστα απείλησε με αποκλεισμό όσους το τολμήσουν.

To… ξέκοψε μια και καλή! Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ξεκαθάρισε πως όποιος παίκτης επιλέξει να αγωνιστεί στο European Super League, θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του τόσο στο Μουντιάλ όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα!

Ουσιαστικά Ο πρόεδρος της FIFA έβαλε «φρένο» στις προθέσεις των ομάδων που σχεδιάζουν να διοργανώσουν τη δική τους ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είτε είσαι μέσα, είτε όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Ινφαντίνο, ενώ ο νομικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αλασνταϊρ Μπελ πρόσθεσε: «Η ιδέα είναι πως αν φύγεις (σ.σ. από την αιγίδα της FIFA), τότε φεύγεις! Δεν μπορείς να έχεις το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο και να βρούμε λύσεις που θα ωφελήσουν τις ομάδες, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα».

Και κατέληξε: «Αυτή θα ήταν η νομική οδός που θα ακολουθούσαμε, αλλά φυσικά και οι δικηγόροι μπορούν να αντιπαρατεθούν όσο θέλουν», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ