Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αυτά είναι φιλικά, όπως στον Βόλο. Σε οικογενειακό κλίμα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ινφαντίνο: «Απαγόρευση συμμετοχής σε Μουντιάλ και Eurο σε όποιον παίξει στην European Super League!»

Φρένο στις «ορέξεις» των ομάδων που σχεδιάζουν να διοργανώσουν τη δική τους ευρωπαϊκή διοργάνωση έβαλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Μάλιστα απείλησε με αποκλεισμό όσους το τολμήσουν.

Ινφαντίνο: «Απαγόρευση συμμετοχής σε Μουντιάλ και Eurο σε όποιον παίξει στην European Super League!» | to10.gr

To… ξέκοψε μια και καλή! Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ξεκαθάρισε πως όποιος παίκτης επιλέξει να αγωνιστεί στο European Super League, θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του τόσο στο Μουντιάλ όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουσιαστικά Ο πρόεδρος της FIFA έβαλε «φρένο» στις προθέσεις των ομάδων που σχεδιάζουν να διοργανώσουν τη δική τους ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είτε είσαι μέσα, είτε όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Ινφαντίνο, ενώ ο νομικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αλασνταϊρ Μπελ πρόσθεσε: «Η ιδέα είναι πως αν φύγεις (σ.σ. από την αιγίδα της FIFA), τότε φεύγεις! Δεν μπορείς να έχεις το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο και να βρούμε λύσεις που θα ωφελήσουν τις ομάδες, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα».

Και κατέληξε: «Αυτή θα ήταν η νομική οδός που θα ακολουθούσαμε, αλλά φυσικά και οι δικηγόροι μπορούν να αντιπαρατεθούν όσο θέλουν», τόνισε.