Ο Γκασκόιν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Γκασκόιν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση μιας γυναίκας σε ένα τρένο από την Υόρκη στο Ντέρχαμ.

Ο πρώην μέσος της Αγγλίας συνελήφθη στο σταθμό του Ντέρχαμ στις 20 Αυγούστου. Αφέθηκε ελεύθερος εκείνη την ημέρα όπως θα πρέπει να περάσει την πόρτα του δικαστηρίου για την εν λόγω υπόθεση. Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι ο 51χρονος πλέον άσος, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας γυναίκας και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου του Newton Aycliffe στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Γκασκόιν απέκτησε διεθνή φήμη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990. Αφού έφυγε από τη Νιουκάστλ το 1988, απόλαυσε την επιτυχία του στην Τότεναμ, τη Λάτσιο και τη Ρέιντζερς. Στο παρελθόν έχει δώσει σκληρή μάχη κατά του αλκοολισμού.

Ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής Αστυνομίας δήλωσε ότι ο Γκασκόιν κατηγορήθηκε μέσω ταχυδρομικής επιστολής για σεξουαλική παρενόχληση, αντίθετα με το τμήμα 3 του νόμου περί σεξουαλικών παραπτωμάτων του 2003».

«Η κατηγορία σχετίζεται με ένα συμβάν σε τρένο στις 20 Αυγούστου του τρέχοντος έτους»!

«Θα έχετε διαβάσει στον Τύπο ότι κατηγορούμαι για σεξουαλική παρενόχληση. Αρνούμαι τις κατηγορίες, αλλά όπως με συμβούλεψε η νομική μου ομάδα δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

https://twitter.com/goal/status/1064542342940696576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ