Ντάνι Άλβες: «Ντρέπομαι σαν Νοτιοαμερικανός που θα γίνει στη Μαδρίτη το Ρίβερ-Μπόκα

Ντάνι Άλβες: «Ντρέπομαι σαν Νοτιοαμερικανός που θα γίνει στη Μαδρίτη το Ρίβερ-Μπόκα

Αντίθετος με την απόφαση να διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο τελικός του Copa Libertadores ο αμυντικός της Παρί

Η απόφαση διεξαγωγής του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ των Ρϊβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και τη Μαδρίτη έχει ήδη δει πολλούς επικριτές, μεταξύ των οποίων και ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρεί πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι φίλαθλοι «εξαιτίας μερικών ανεγκέφαλων», καθώς αυτό το Superclasico θα ήταν ευκαιρία ζωής για πολλούς να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Μάλιστα ο ΆΛβες τόνισε πως αυτή θα είναι «η μεγαλύτερη ντροπή που θα δει τόσο ως Νοτιοαμερικανός, όσο και ως ποδοσφαιριστής».

Αναλυτικά όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Η διεξαγωγή του αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς εκτός Νοτίου Αμερικής είναι η μεγαλύτερη ντροπή που έχω δει και θα δω ως ποδοσφαιριστής και Νοτιαμερικανός. Πιστεύω ότι αυτό το άθλημα μπορείς να το ζήσεις με συναίσθημα, με πάθος, αλλά κυρίως με σεβασμό. Δεν μπορεί να την πληρώνουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με όσα συνέβησαν για κάποιους ανάγωγους. Ίσως να ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχαν να δουν έναν τελικό μεταξύ των Ρίβερ και Μπόκα και τώρα θα διεξαχθεί στην Ευρώπη», έγραψε ο 35χρονος άσος στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ