Πρόεδρος Ρίβερ: «Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και η οικογένειά μου»

Πρόεδρος Ρίβερ: «Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και η οικογένειά μου»

Ο Ροδόλφο Ντ'Ονόφριο παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε ότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ’Ονόφριο υποστήριξε σε συνέντευξη στη Marca ότι έχει δεχτεί 200-300 απειλές θανάτου από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, μια μέρα πριν τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες που θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Επίσης ο ιδιοκτήτης της Ρίβερ τόνισε ότι το ίδιο συμβαίνει και με μέλη της οικογένειας του.

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Όταν δηλώνω ότι θέλω να ξεμπλέξω την ομάδα από οπαδούς που προκαλούν επεισόδια, ενεργούν ενάντια μου. Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου. Μπορώ να σας δείξω το τηλέφωνό μου.

Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί απειλές 200-300 απειλές από οπαδούς της Μπόκα. Μερικούς τους αναγνώρισα μέσω του whatsapp και θα τους πάω στα δικαστήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντ’Ονόφριο.

Ο 69χρονος παράγοντας πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ντροπή που το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αργεντινής θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα. Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται στρατός για να γίνει ένα ματς, εξυπνάδα χρειάζεται».

Όσο για το αν αυτός ο αγώνας θα ξεπλύνει την αρνητική εικόνα της Αργεντινής, απάντησε: «Η Αργεντινή έχει μεγάλες ανάγκες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, το ποσοστό της φτώχειας ξεπερνά το 30%. Είναι ένα παιχνίδι – σύμβολο, αλλά όχι η απτή πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ