Κασίμα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Κασίμα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε όσα... θαύματα δεν είχε κάνει στη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 11 λεπτά και στέλνοντας τους Μερένγκες στον τελικό για να αντιμετωπίσουν την Αλ-Αΐν του Μάρκους Μπεργκ.

Φέτος ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει δείξει το πρόσωπο που προσδοκούσε τόσο ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο ίδιος από τον εαυτό του. Και αυτή τη φορά οι τραυματισμοί δεν αποτελούν σημαντικό εμπόδιο για τον Ουαλό. Φορτώθηκε την ευθύνη που του άφησε ο «φυγάς» Κριστιάνο Ρονάλντο και δείχνει πως δεν έχει ιδέα τι να την κάνει.

Τέσσερα γκολ σε 14 ματς έχει πετύχει στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα και σήμερα (19/12), κόντρα στην ασιατική Κασίμα στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, πέτυχε τρία μέσα σε 11 λεπτά! Παράλληλα, έφτασε στη δεύτερη θέση στη λίστα με του κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του θεσμού με έξι γκολ, προσπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι και και όντας κάτω μόνο από τα επτά γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρώτο «χτύπημα» με πλασέ από πλάγια θέση, έπειτα από συνεργασία με τον Μαρσέλο στο 44′. Το δεύτερο ήρθε διότι αντιλήφθηκε έγκαιρα την αδράνεια στην ασιατική άμυνα και πετάχτηκε, έκλεψε, πέρασε τον τερματοφύλακα Σουν και πλάσαρε με το δεξί για το 0-2 στο 53′. Και το τρίτο, μόλις δύο λεπτά αργότερα, με διαγώνιο σουτ, ξανά ύστερα από πάσα του Μαρσέλο. Όσο για το γκολ της Κασίμα, ήταν… της τιμής και το βρήκε στο 78′ με διαγώνιο σουτ του Σόμα Ντόι.

Η συνέπεια των παραπάνω; Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα βρεθούν στο δρόμο της Αλ-Αΐν του Μάρκους Μπεργκ στον τελικό της διοργάνωσης, η οποία πήρε τρομερή πρόκριση επί της Ρίβερ Πλέιτ στη διαδικασία των πέναλτι στον άλλο ημιτελικό και καλείται να θέσει εις πέρας μίας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της. Να διεκδικήσει και να πάρει το τρόπαιο από την κάτοχο του Champions League, η οποία «τυχαίνει» να είναι ολόκληρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνος προβληματισμός του Σαντιάγο Σολάρι, η (εκτός απροόπτου) απουσία του Μάρκο Ασένσιο από τον τελικό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το σημερινό παιχνίδι. Ελπίδα όλων και δη του Φλορεντίνο Πέρεθ, το θηρίο που κρύβει μέσα του ο Μπέιλ να ξύπνησε. Στόχος ισχυρότερος ακόμα κι από την ίδια την κατάκτηση του τροπαίου που θα διεκδικήσει το προσεχές Σάββατο (22/12, 18:30).

Κασίμα Άντλερς (Γκο Οϊουά): Σουν, Νίσι (56′ Ανζάι), Σέουνγκ, Σότζι, Γιαμαμότο, Ναγκάκι (46′ Ουτσίντα), Λέο, Εντο (83′ Λεάντρο), Αμπε, Σερτζίνιο, Ντόι

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Γιορέντε, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Ισκο), Μπέιλ (60′ Ασένσιο), Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ