Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στις 22 Μαρτίου απέναντι στη Βενεζουέλα!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι, έχει την πρόθεση να συμπεριλάβει τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στις κλήσεις του για τα δύο φιλικά παιχνίδια εντός του Μαρτίου. Μετά το ματς με τη Βενεζουέλα, ακολουθεί αυτό απέναντι στην Τσεχία στις 26 του μήνα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Copa America του Ιουνίου στη Βραζιλία, ο Σκαλόνι έχει σκοπό να συμπεριλάβει στις κλήσεις του αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Έτσι, εκτός από τη μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, υπολογίζεται να επανεμφανιστούν με την «αλμπισελέστε» και ακόμη δύο «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, οι Άνχελ Ντι Μαρία και Σέρχιο Αγουέρο!

Εδώ και 9 μήνες, από το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία δηλαδή, όταν η ομάδα της λατινικής Αμερικής αποκλείστηκε από τη μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία (4-3) στη φάση των «16», έχει να αγωνιστεί με την Αργεντινή ο Μέσι.

Ο αρχηγός της Αργεντινής δεν συμμετείχε στις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Κι ενώ εκφραζόταν… ανησυχία πως αυτή τη φορά ο Μέσι θα αποχωρούσε από την εθνική ομάδα, τελικά όλα δείχνουν πως τόσο οι συμπατριώτες του που τον λατρεύουν, όσο και οι «fan» του «Μάγου» ανά την υφήλιο θα έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδούν να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, μέσα στο 2019.

Η πρώτη φορά που ο Μέσι δεν συμμετείχε σε παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής ήταν όταν αποχώρησε μετά την ήττα στον τελικό του Copa America 2016, την τρίτη ήττα σε έναν μεγάλο τελικό σε τρία χρόνια, αλλά εν συνεχεία και συγκεκριμένα δύο μήνες αργότερα άλλαξε απόφαση. Ο 31χρονος άσος φέρεται πρόθυμος να επιστρέψει!

Το επόμενο επίσημο τουρνουά που θα συμμετάσχει θα είναι, λοιπόν, το Copa America του 2019, στη Βραζιλία! Οι δύο φορές νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχουν πανηγυρίσει ένα σημαντικό τίτλο από τότε που κατέκτησαν το Copa America το 1993 και ελπίζουν πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν με τον «Μάγο» εν δράσει! Ο «βασιλιάς» επιστρέφει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ