Ανανέωσε με την Μίτρε ο Μπλάνκο

Ανανέωσε με την Μίτρε ο Μπλάνκο

Ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μίτρε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Μπορεί να έχει πατήσει τα 37 πλέον, ωστόσο, δεν φαίνεται ακόμα διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του. Οσο αντέχουν τα πόδια του θα παίζει ποδόσφαιρο και θα σκοράρει.

Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μίτρε, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Ο «Ζορό» είναι ένας από τους τέσσερις μόλις ποδοσφαιριστές που διατηρήθηκαν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ την περσινή σεζόν συνολικά σε 18 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 γκολ. Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος στράικερ αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΑΕΚ από το 2007 έως το 2011, πραγματοποιώντας 171 συμμετοχές, με απολογισμό 73 γκολ και 25 ασίστ σε 12.836 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός από την Ενωση, στην καριέρα του έπαιξε επίσης μεταξύ άλλων σε Λανούς, Μόναχο 1860, Λέγκια Βαρσοβίας, Σαν Λουίς, Ατλέτικο Τουκουμάν και Ατλέτικο Κολόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ