Ο Μπέκαμ ξεκίνησε το χτίσιμο της Ίντερ Μαϊάμι με δύο μεταγραφές

Ο Μπέκαμ ξεκίνησε το χτίσιμο της Ίντερ Μαϊάμι με δύο μεταγραφές

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε το χτίσιμο της νεοσύστατης Ίντερ Μαϊάμι, την οποία αγόρασε τον επόμενο Σεπτέμβρη, επισημοποιώντας τις δύο πρώτες της μεταγραφές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής Ίντερ Μαϊάμι, η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο MLS από το 2020. Η προσφάτως ιδρυθείσα ομάδα, στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε τις δύο πρώτες της μεταγραφές, οι οποίοι είναι ο Ματίας Πελεγκρίνι και ο Ζούλιαν Καράνζα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μόλις 19 χρονών και κατάγονται από την Αργεντινή. Ο Μπέκαμ έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς είχε προσπαθήσει νωρίτερα να φέρει στην Αμερική τον στράικερ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες.

Ο Πελεγκρίνι προέρχεται από την Εστουδιάντες, ενώ ο Καράνζα από την Μπάνφιλντ. Οι δύο νεαροί βέβαια παρέμειναν στις ομάδες τους και θα ενταχθούν στην ομάδα του Μαϊάμι το 2020. Ο Μπέκαμ έχει μετακομίσει πλέον στο Μαϊάμι με την οικογένειά του, προκειμένου να «τρέχει» την ομάδα από κοντά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ μίλησε για τις δύο προσθήκες της ομάδας του: «Είναι πολύ σημαντικό που αποκτήσαμε παίκτες νεαρούς, οι οποίοι έχουν κίνητρο και ενθουσιασμό να ξεχωρίσουν στο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση της ομάδας με παρόμοιους τρόπους.

Ο 44χρονος άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε να αποκτήσει το σύλλογο έναντι 25 εκατ. δολαρίων, παρά το γεγονός ότι το ελάχιστο κεφάλαιο στην Αμερική είναι στα 150 εκατ. Με τη συνεργασία διάφορων επενδυτών μάλιστα, ο Μπέκαμ αγόρασε στην περιοχή Όβερταουν ένα οικόπεδο για το γήπεδο της ομάδας, το οποίο θα κοστίσει 300 εκατ. δολάρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ