Κέιλορ Νάβας : Παίκτης της χρονιάς στην CONCACAF

Κέιλορ Νάβας : Παίκτης της χρονιάς στην CONCACAF

Ο Κέιλορ Νάβας ψηφίστηκε από την CONCACAF ως ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ προφανώς αναδείχθηκε και καλύτερος τερματοφύλακας της συνομοσπονδίας.

Ο Κέιλορ Νάβας αναδείχθηκε από τη CONCACAF ως ο παίκτης της χρονιάς στη Βόρεια-Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική.

Είναι η δεύτερη φορά που ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης κατακτά αυτό το βραβείο, μετά το 2014. Η επιτροπή των προπονητών και των αρχηγών των εθνικών ομάδων από την συνομοσπονδία, αλλά επίσης τα μέσα ενημέρωσης και οι φίλαθλοι βράβευσαν τον Κοσταρικανό, που κατέκτησε πέντε τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, κατάφερε με την Κόστα Ρίκα να προκριθεί για δεύτερη φορά στη σειρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Νάβας επικράτησε στην σχετική ψηφοφορία του Μεξικανού, Ιρβινγκ Λοθάνο της Αϊντχόφεν και του Τζαμαϊκανού, Αντρέ Μπέικ της Φιλαδέλφια Γιούνιον.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε την ευκαιρία να κερδίσω αυτό το βραβείο και να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν. Αυτό το βραβείο είναι ένα μεγάλο κίνητρο για την καριέρα μου, τη ζωή μου και με γεμίζει με πολλή υπερηφάνεια», δήλωσε ο Κέιλορ Νάβας στην επίσημη ιστοσελίδα της CONCACAF.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ