Ο Σολδάνο διάλεξε το Νο27 για τη μητέρα του

Ο Σολδάνο διάλεξε το Νο27 για τη μητέρα του

Ο πρώην Ερυθρόλευκος, Φράνκο Σολδάνο, παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπόκα την οποία παρομοίασε με τον Ολυμπιακό και ερωτηθείς γιατί επέλεξε το Νο27 απάντησε πως το κάνει γιατί έτσι νιώθει κοντά στη μητέρα του που έχασε.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο, ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Μπόκα Τζούνιορς και την προσεχή Δευτέρα (19/8) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την Αλντοσίβι.

Την Πέμπτη (15/8) ο 25χρονος στράικερ παρουσιάστηκε ως παίκτης των Σενέισες και αφού σύγκρινε τη Μπόκα με τον Ολυμπιακό, ερωτηθείς για τον λόγο που επέλεξε το Νο27, το οποίο είχε και στους Ερυθρόλευκους δήλωσε πως έχει συναισθηματική αξία για εκείνον καθώς έτσι νιώθει κοντά στο πλευρό της μητέρας του.

«Έχει συναισθηματική αξία για εμένα, για να νιώθω κοντά στο πλευρό της μητέρας μου. Πάντα το έχεις στο μυαλό σου. Με βοηθάει μέρα με τη μέρα για να την έχω στη μνήμη μου»

Η μητέρα του, την οποία έχασε, είχε γενέθλια 27 Ιανουαρίου.

«Νομίζω ότι η Μπόκα μοιάζει πολύ με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, επιτίθεται συνέχεια και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ