Αποσύρθηκε ο Τιμ Χάουαρντ (vid)

Αποσύρθηκε ο Τιμ Χάουαρντ (vid)

Ο Τιμ Χάουαρντ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών, πραγματοποιώντας την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των Κολοράντο Ράπιντς.

Ο Τιμ Χάουαρντ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του, σε ηλικία 40 ετών, με τον Αμερικανό γκολκίπερ να πραγματοποιεί την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των Κολοράντο Ράπιντς απέναντι στο Λος Άντζελες.

Ο «θρύλος» της Έβερτον και της Εθνικής Αμερικής, αποχώρησε από την ενεργό δράση, μετά από 609 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, με τις 414 από αυτές να είναι με την αγαπημένη του Έβερτον.

Ο Χάουαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από το MLS και τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, από όπου έκανε το βήμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μπορεί στους «Κόκκινους Διαβόλους» να μην στέριωσε, μένοντας στη σκιά του Φαν Ντε Σαρ, αλλά βρήκε το λιμάνι του στην Έβερτον.

Στα «ζαχαρωτά» παρέμεινε για 10 ολόκληρα χρόνια (2006-2016), σημειώνοντας 414 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και ένα τρομερό γκολ (το μοναδικό) απέναντι στην Μπόλτον.

Το 2016 έκλεισε ο κύκλος του στο μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας, με τον Αμερικανό να επιστρέφει στο MLS, όπου αγωνίστηκε στους Κολοράντο Ράμπιτς, με τη φανέλα των οποίων αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Δείτε την ανάρτηση των Κολοράντο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ