CONMEBOL: «Κανονικά στο Σαντιάγο ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες»

CONMEBOL: «Κανονικά στο Σαντιάγο ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες»

Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Σαντιάγο, όπως ανακοίνωσε η CUNMEBOL, παρά τις κοινωνικές αναταραχές στην Χιλή.

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες θα διεξαχθεί κανονικά στο Σαντιάγο, παρά την κοινωνική αναταραχή που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Χιλής, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η CONMEBOL, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία κεντρικής, βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής.

«Επιβεβαιώνουμε την απόφαση μας να διεξαχθεί ο τελικός στο Σαντιάγο στις 23 Νοεμβρίου», ανέφερε σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί πως τον τελευταίο μήνα στη Χιλή και ειδικά στην πρωτεύουσα Σαντιάγο, σημειώνονται μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης, με τις συγκρούσεις να είναι έντονες.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια περί αλλαγής έδρας, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη Χιλή, αλλά η ομοσπονδία αποφάσισε τελικά να εμμείνει στο αρχικό πλάνο.

Στον τελικό του θεσμού θα αναμετρηθούν η κάτοχος του τροπαίου, Ρίβερ Πλέιτ, από την Αργεντινή (οι «εκατομμυριούχοι» απέκλεισαν τη μεγάλη αντίπαλό τους, Μπόκα Τζούνιορς στα ημιτελικά) και η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ