Αβέβαιο το μέλλον του Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς

Αβέβαιο το μέλλον του Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς

Το μέλλον του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς είναι αβέβαιο, μετά την αλλαγή στην προεδρία του ιστορικού κλαμπ, μόλις πέντε μήνες μετά την μεταγραφή του στο «Μπομπονέρα».

Ο Ντανιέλε Ντε  Ρόσι το καλοκαίρι αποχώρησε από την Ρόμα, αποφασίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί εκτός Ιταλίας.

Η Μπόκα Τζούνιορς έσπευσε να αποσπάσει την υπογραφή του και όλοι περίμεναν να δουν με αγωνία τον Ιταλό μέσο να αγωνίζεται με τα χρώματα του αργεντίνικου κλαμπ.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάρτιο του 2020 με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ήδη έχουν φανεί τα πρώτα σύννεφα πάνω από τον Ιταλό μέσο, όσον αφορά στην παραμονή του στους «χενέιζες».

Αιτία οι διοικητικές ανακατατάξεις στο σύλλογο, με τον πρόεδρο Ανχελίτσι και τον Μπουρντίσο να είναι παρελθόν και τον νέο πρόεδρο Ζόρζε Αμεάλ μαζί με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να θέλουν να φέρνουν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Ντε Ρόσι που έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς και οι οποίοι τον έχουν αναγκάσει να παίξει μόνο σε επτά ματς.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του νέου προέδρου της Μπόκα:

«Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Ντε Ρόσι, εάν θα παραμείνει, εάν θα συνεχίσει να παίζει. Θα πρέπει να δούμε πάρα πολλά πράγματα.

Κάποιος τον έφερε σε αυτόν το σύλλογο και τώρα δεν ξέρουμε αν αισθάνεται καλά μαζί μας. Θα ξαναδούμε το συμβόλαιό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ