Ένας «Αυτοκράτορας» χωρίς κίνητρο (vids)

Ένας «Αυτοκράτορας» χωρίς κίνητρο (vids)

Ο Αντριάνο έκλεισε τα 38 του χρόνια και μίλησε για το σημείο καμπής της καριέρας του.

Η καριέρα του προμηνυόταν λαμπρή.  Στη Βραζιλία θεωρούνταν ένας διάδοχος του Ρονάλντο. Οι εμφανίσεις του τη σεζόν 2003-2004, έπεισαν την Ίντερ να δαπανήσει 23,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Πάρμα.

Στα 38 του πλέον ο Αντριάνο αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ενώ είχε όλα τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο, η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Ο Βραζιλιάνος μεγάλωσε σε μία από τις πιο βίαιες περιοχές του Ρίο και λίγο μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2004, ο πατέρας του βρέθηκε δολοφονημένος με μία σφαίρα στο κεφάλι. Αυτό το γεγονός επηρέασε την καριέρα του Βραζιλιάνου πάρα πολύ.

«O θάνατος του πατέρα μου, μου άφησε ένα τεράστιο κενό. Μετά από αυτό ένιωθα μόνος και δυστυχισμένος και έτσι κατέφυγα στο ποτό. Οι μόνες φορές που ένιωθα καλά ήταν όταν έπινα, γι’αυτό και έπινα ό,τι έβρισκα: κρασί, ουίσκι, βότκα και αμέτρητες μπύρες. Για να μην χάσω την πρωινή προπόνηση, δεν κοιμόμουν καθόλου. Πήγαινα μεθυσμένος και με έπαιρνε ο ύπνος στο ιατρείο. Η Ίντερ με κάλυπτε λέγοντας ότι έχω μυικά προβλήματα», δήλωσε ο Αντριάνο.

Ο «Αυτοκράτορας» είχε ως κίνητρο να ικανοποιεί τον πατέρα του. Αυτό το κίνητρο δεν υπήρχε πλέον και ο Βραζιλιάνος δεν βρήκε ποτέ καινούργιο, αφήνοντας την καριέρα του να πάρει την κάτω… βόλτα και παρότι υπήρξαν ομάδες που του προσέφεραν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, εκείνος ποτέ δεν ανέκαμψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ