Θεοχάρης Παπαϊορδάνου : Ο Έλληνας της Βραζιλίας

Θεοχάρης Παπαϊορδάνου : Ο Έλληνας της Βραζιλίας

Γνωρίζατε ότι υπάρχει Έλληνας που αγωνίζεται στη Βραζιλία; Κι όμως υπάρχει! Πρόκειται για τον Θεοχάρη Παπαϊορδάνου Φίλιο, ο οποίος παίζει στη Γιουβέντους, ομάδας τρίτης κατηγορίας.

Οι περισσότεροι από εσάς λογικά δεν θα ξέρετε τον Θεοχάρη Παπαϊορδάνου Φίλιο, αλλά ο 25χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Βραζιλία.

Για να ακριβολογούμε, οι γονείς του Παπαϊορδάνου κατάγονται από την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος έχει γεννηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, οπότε έχει διπλή υπηκοότητα (Έλληνας-Βραζιλιάνος).

O 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ με την πρώτη ομάδα, με την καριέρα του να περιορίζεται στην δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της πολιτεία τους Σάο Πάολο στη Βραζιλία (Campeonato Paulista A2-Α3).

Αναλυτικά ο Παπαϊορδάνου έχει αγωνιστεί στις: Γκαρατινγκετά, Παουλίστα ντε Τζουντιάι (2013), Γκρέμιο Οσάσκο (2014), Πορτουγκέζα (2014-15), Νασιονάλ (2015), Φλαμένγκο ντε Γκουαράγιος (2016), Ατλέτικο Σοροκάμπα (2016) και Γιουβέντους (2017).

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνοβραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Νοροέστε, ομάδα τρίτης κατηγορίας, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εκεί θα συναντήσει τον προπονητή, Τούκα Γκιμαράες, με τον οποίο δούλεψε την περασμένη σεζόν στη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ