FIFA: Μεταγραφές από Ιούλιο μέχρι Γενάρη!

FIFA: Μεταγραφές από Ιούλιο μέχρι Γενάρη!

Οι παράγοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εξετάζουν μία εισήγηση για μία αδιάκοπη μεταγραφική περίοδο μέσα στο 2020!

Το 2020 έτσι και αλλιώς θα γραφτεί στην ιστορία, αφού η διακοπή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού δεν έχει προηγούμενο. Ωστόσο, το έτος ενδέχεται να περιλάβει άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία στα χρονικά του αθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής Telegraph, η FIFA μελετά την προοπτική της διεξαγωγής της μεγαλύτερης μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τις μεταγραφές από την 1η Ιουλίου του 2020, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2021. Πρακτικά, θα πρόκειται για μία συνένωση της θερινής και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς κενό.

Ο σκοπός της FIFA είναι να ανακόψει την πτώση των συναλλαγών στο ποδόσφαιρο, που αναπόφευκτα θα προκύψει από την ύφεση στην οικονομία. Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας θεωρούν ότι με την πραγματοποίηση μεταγραφών ανά πάσα ώρα και στιγμή, το χρήμα θα κινηθεί στην ποδοσφαιρική αγορά και οι ομάδες θα ανακάμψουν γρηγορότερα.

Προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και η ρηξικέλευθη πρόταση έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των παραγόντων της FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ