Το «χρυσό» κελί του Ροναλντίνιο: Σε προεδρική σουίτα 250 λιρών τη βραδιά ο Βραζιλιάνος! (pics)

Το «χρυσό» κελί του Ροναλντίνιο: Σε προεδρική σουίτα 250 λιρών τη βραδιά ο Βραζιλιάνος! (pics)

Σε προεδρική σουίτα υπερλούξ ξενοδοχείου εκτίει την ποινή του κατ' οίκον περιορισμού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ - Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Ασουνσιόν.

Τον γύρο του κόσμου έκανε χθες το βράδυ η είδηση ότι ο Ροναλντίνιο αποφυλακίζεται από τη φυλακή του Ασουνσιόν, όπου κρατούνταν τις τελευταίες 30 ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος, όπως επίσης και ο αδερφός του, είχαν συλληφθεί από την αστυνομία της Παραγουάης, στην προσπάθειά τους να μπουν στη χώρα, κατηγορούμενοι για πλαστογράφηση διαβατηρίου.

Χθες, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, μετά από απόφαση του τοπικού δικαστηρίου και αφού κατέβαλε 800.000 δολάρια ως εγγύηση, βγήκε από τη φυλακή και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.Το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό του, με την Αστυνομία να φυλάει τις πόρτες των δύο δωματίων όπου διαμένουν.

Ο Ροναλντίνιο βγήκε από τη φυλακή και πήγε σε ένα «χρυσό» κελί! Το ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμείνει μαζί με τον αδερφό του, μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεσή τους, είναι υπερλούξ και μάλιστα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μένει σε προεδρική σουίτα! Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο ονομάζεται «Palmaroga» και το δωμάτιο του «Ρόνι» είναι πέντε αστέρων. Εχει 55άρα smart τηλεόραση, διαθέτει μπαλκόνι, έχει κουζίνα και πολυτελή μπάνιο.

Σύμφωνα με τους Παραγουανούς, ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς Μορέιρα, βρίσκεται σε ανάλογη σουίτα, δύο πόρτες μακριά από τον Ροναλντίνιο. Το ξενοδοχείο που διαμένουν οι δύο Βραζιλιάνοι χτίστηκε τον 19ο αιώνα και έχει θέα στην ακτή του Ασουνσιόν. Μάλιστα, στην οροφή υπάρχει πισίνα, την οποία χρησιμοποιούν όσοι διαμένουν στο «Palmaroga».

Στο μπαρ που υπάρχει ακριβώς δίπλα σερβίρονται κοκτέιλς στους φιλοξενούμενους και τους ένοικους, αν και λόγω του κορωνοϊού έχουν κλείσει πολλές από τις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο, για το καλό της δημόσιας υγείας. Η προεδρική σουίτα που μένει ο «Ρόνι», εν μέσω πανδημίας, κοστίζει περίπου για κάθε βράδυ 87 λίρες. Είναι η μειωμένη τιμή, η οποία έχει πέσει πολύ λόγω του κορωνοϊού. Συνήθως η τιμή είναι τριπλάσια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ